Content

CONTENT VIA INTRIGE

Tem Google met intrige

Meer bezoekers met intrige

De juiste content (tekst) zorgt ervoor dat je website gevonden wordt door Google. En die content heb je zelf in de hand. Laat Webdesign Bureau intrige je helpen met je content. De goede woorden op de goed plek in de goede dosering. Daar wordt Google vrolijk van. De algoritmes die Google hanteert zijn namelijk altijd in verandering. Daar kun je op inspelen als je weet wat de veranderingen zijn. Webdesign Bureau intrige kent Google op haar duimpje. Voor tekst en de perfectionering van die tekst is Webdesign Bureau intrige een vakkundige adviseur. Wij helpen je naar meer bezoekers, meer traffic, langer verblijf op je site en meer omzet. Daar gaat het uiteindelijk om. Webdesign Bureau intrige houdt je website tegen het licht en kijkt waar de mogelijkheden tot verbetering liggen.

Webdesign Bureau intrige heeft diverse superslimme tools om je website optimaal te laten presteren. Responsive Webdesign, Responsive Website, Google PageSpeed Insights (PSI), Google Search Engine Optimization (SEO), Google Analytics, Yoast, Focus keyphrase, Search Engine Optimization (SEO) – titel, Slug, Meta-omschrijving, Search Engine Optimization (SEO) – analyse, Leesbaarheid en Cornerstone content. Het is maar een greep uit de inventieve gereedschapskist van Webdesign Bureau intrige. Wij helpen je van het eerste primaire idee via de juiste thematiek tot en met een soepel werkende website. Website Ontwerp, diverse vormen van hosting, virtual private server, domeinnaam registratie, het optimaliseren van zoekresultaten, beveiliging, bescherming van je klanten en uiteraard het produceren van tekst. Tekst die het goede verhaal vertelt, die gemakkelijk gelezen wordt en die goed gevonden wordt door Google.

Laat je bestaande tekst controleren op vindbaarheid en leesbaarheid of waar dat nodig schrijven wij een nieuwe tekst voor je website. Een tekst die net zo vriendelijk is voor je aanstaande klanten als voor Google.