• EEN DOMEINNAAM, DE BASIS VAN JE WEBSITE

    Domeinnaam Registratie

DOMEINNAAM REGISTRATIE

Een domeinnaam registratie is basis van jouw website. De domeinnaam bepaalt veel: je uitstraling, vindbaarheid en uiteindelijk ook je e-mailadres. Bij intrige kun je snel en eenvoudig een domeinnaam registreren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele gratis opties die je bij een domeinregistratie krijgt, zoals het aanmaken van een minisite en het doorverwijzen naar een bestaande website. Uiteraard worden alle aangevraagde domeinnamen op jouw (bedrijfs)naam geregistreerd.
Als klant van intrige krijg je een persoonlijk logincode voor ons klantsysteem. Daar kun je van al jouw domeinnamen de DNS-instellingen aanpassen, de domeinnaam doorverwijzen naar een andere website of je minisite inrichten. Snel en gebruiksvriendelijk!
Heb je al een domeinnaam? Dan kun je deze zonder problemen verhuizen naar ons. In de meeste gevallen heb je alleen een verhuiscode nodig van je huidige provider. Kom je er niet helemaal uit? Neem even contact op en we helpen je graag direct verder.

Tips voor een domeinnaam registratie:
Het hebben van een goede domeinnaam is belangrijk. Zo is het niet enkel belangrijk om te kiezen voor een domeinnaam die goed in het gehoor ligt en makkelijk te onthouden is. Denk ook aan:

• Je aangeboden product of dienst
Een domeinnaam is van invloed op de positie van een website in zoekmachines. Wanneer het aangeboden product of dienst terug komt in de domeinnaam zal dit dus van invloed zijn op de vindbaarheid.

• De leeftijd van de domeinnaam
Google “kijkt” naar de leeftijd van jouw domeinnaam. Oudere domeinnamen scoren beter dan net geregistreerde domeinnamen.

• Een kortere domeinnaam voor e-mail
Soms adviseren wij een langere domeinnaam dan je eigenlijk wilt in verband met je e-mail. Klanten kunnen dan een extra (kortere) domeinnaam bij ons registreren waar de e-mail op binnenkomt. Het korte domein wordt door ons op een correcte wijze doorgestuurd zodat klanten geen problemen krijgen met dubbele content in Google.