Domeinnaam RegistratieDOMEINNAAM REGISTRATIE

Met een goede domeinnaam ben je aan het juiste adres

Domeinnaam registratie is de eerste stap naar een succesvolle website. Het is je basis, je adres en je visitekaartje. Het is niet zomaar een naam, je domeinnaam heeft invloed. Bijvoorbeeld op je uitstraling, je vindbaarheid en uiteindelijk ook op je e-mailadres. intrige registreert snel, vakkundig en eenvoudig jouw domeinnaam. En de scherpe prijs zal je aangenaam verrassen. En er is meer. Je kunt ook gebruik maken van alle gratis opties die je krijgt bij de registratie van je domeinnaam. Zo kun je een minisite aanmaken en doorverwijzen naar een bestaande website. Alle aangevraagde domeinnamen worden op jouw bedrijfsnaam geregistreerd. Je krijgt een persoonlijke logincode voor ons klantsysteem. Pas hier de DNS-instellingen van al je domeinnamen aan, verwijs je domeinnaam door naar een andere website of richt je minisite in. Lekker snel en gemakkelijk. Heb je al een domeinnaam, verhuis dan zonder problemen naar ons? Dat vraagt meestal alleen een verhuiscode van je huidige provider. Heb je vragen, neem contact op. We helpen je graag en goed.

Tips voor een domeinnaam registratie:

Een goede domeinnaam is belangrijk. En het is leuk te kiezen voor een domeinnaam die lekker klinkt of goed in het geheugen ligt. Maar er speelt meer, denk aan:

Je aangeboden product of dienst

Je domeinnaam bepaalt in belangrijke mate de positie van je website bij de zoekmachines. Daarom is het verstandig de productnaam of dienst onderdeel te maken van de domeinnaam. Dit verhoogt de vindbaarheid.

De leeftijd van de domeinnaam

Google ‘kijkt’ naar de leeftijd van jouw domeinnaam. Oudere domeinnamen scoren beter dan net geregistreerde domeinnamen.

Een kortere domeinnaam voor e-mail

Soms adviseren wij een langere domeinnaam dan gewenst voor je e-mail. Registreer dan een tweede kortere domeinnaam bij ons waar je e-mail binnenkomt. De korte domeinnaam sturen wij vanzelfsprekend op de juiste wijze door, zodat klanten niet in de problemen komen met overlappende content op Google.