Google PageSpeed Insights

Google PageSpeed Insights (PSI)

Snelle pagina’s worden sneller gevonden, logisch!

Google Pagespeed Insights (PSI) is een tool van Google waarmee de snelheid van je website berekend kan worden. De beoordeling wordt berekend op basis van verschillende onderdelen en wordt uitgevoerd voor zowel de smartphone als de desktop. Een pagina testen kan op de website van Google Pagespeed Insights (PSI). De resultaten kunnen gebruikt worden om de pagina’s sneller te maken. Zo krijg je tips over bijvoorbeeld het gebruik van moderne afbeeldingsformaten en of bepaalde bronnen de weergave blokkeren bij het inladen.

We doen er alles om jouw website beter vindbaar te maken. Bovendien zorgen we voor een betere gebruikerservaring voor je klanten. Dat betekent dus dat we ook deze tool van Google inzetten. Dat is digitaal gereedschap waarmee Webdesign Bureau intrige de laadsnelheid van pagina’s berekent. We beoordelen op verschillende onderdelen en voor zowel smartphone als desktop. Vanzelfsprekend kun je de aanbevelingen gebruiken om pagina’s sneller te maken. Je krijgt tips over moderne afbeeldingsformaten en hoe die te gebruiken en of bronnen weergave blokkeren bij het laden.

Blijf het onderhouden

Het internet dendert voort en de adviezen van Google denderen mee. Google verbetert deze tool constant. Je kunt nu een goede score halen, maar dat is geen garantie voor morgen. Ook de browser van Google, Chrome, houdt steeds meer rekening met trage pagina’s. In toekomstige versies wordt het zelfs vermeld. Jouw klant krijgt dan eerst een melding dat je site langzaam of snel is. Dat zijn belangrijke ontwikkelingen die je beter bij kunt houden. Of laat ons het doen.

Waarom Google Pagespeed Insights (PSI)?

Google bestraft websites die langzaam laden. Volg de adviezen van Google op, geef je bezoekers een betere gebruikerservaring en zorg voor een snellere website. De klantwaardering neemt Google mee in zijn zoekalgoritme en jouw site eindigt hoger in de resultaten. Klanten ervaren een snellere site als prettig, ze zullen langer blijven en de kans op omzetgroei stijgt. Gebruik de Google tool of vraag Webdesign Bureau intrige deze tool voor je te optimaliseren.

Advies

Webdesign Bureau intrige verzorgt naast het optimaliseren van je website ook Content, Search Engine Optimization (SEO), Domeinnaam registratie, Hosting, Virtual Private Server (VPS), Hosting op maat, SSL-Certificaat en Service Level Agreement (SLA).