• VEILIGE HOSTING OP MAAT

    Hosting

Hosting Op Maat

In veel situaties zijn onze producten zoals hosting of een virtuele server toereikend. Maar wat als je applicatie of project dermate groot en populair is dat dit een persoonlijkere benadering vergt? Daarvoor hebben wij onze hostingoplossingen: hosting op maat.
In deze gevallen bespreken we in een persoonlijk gesprek welke hostingoplossing het beste past bij het project. Op basis van de wensen en het eisenpakket stellen wij een configuratie voor die perfect aansluit bij deze situatie. Of het nu gaat om high-availability, loadbalancing of een andere specifieke configuratie, in alle gevallen kunnen wij een eerlijk en uitgebreid advies geven.
Ook is intrige in te schakelen voor consultancy, waarbij we op uurtarief mee kunnen denken bij een bepaald project of vraagstuk op het gebied van GNU/Linux-hosting.
Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Loadbalancing

Indien je website of applicatie dermate veel bezoekers ontvangt dat deze niet door één server afgehandeld kunnen worden is het raadzaam om te kijken naar loadbalancing. Hierbij worden de bezoekers evenredig (of via een gewenste verdelingssleutel) verspreid over meerdere servers.
Op deze manier is het mogelijk om een grote hoeveelheid bezoekers te verwerken in een korte tijd. Ook is het eenvoudiger om capaciteit bij te plaatsen wanneer er meer bezoekers verwacht worden, bijvoorbeeld bij een marketingcampagne. Superior kan adviseren in het opzetten van een loadbalancingsetup en kan tevens de volledige uitvoering op zich nemen. Interesse? Neem even contact met ons op voor meer informatie.

 

High Availability

Sommige websites en applicaties kunnen geen downtime veroorloven. In dit geval wordt er gekeken naar een high availability-oplossing waarbij er geen sprake is van een ‘single point of failure’. Alle systemen zijn dubbel uitgevoerd en bij uitval van een enkel systeem heeft dit geen gevolgen voor de werking van de website of applicatie.
Op deze manier wordt een beschikbaarheid van 100% benaderd. Afhankelijk van de wensen en eisen kan intrige een setup samenstellen waarbij meerdere systemen op fysiek gescheiden locaties samen één setup vormen zodat de beschikbaarheid optimaal is. Interesse? Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Consultancy

intrige kan ook ingeschakeld worden als adviserende partij bij een project. Tevens kunnen wij kleine werkzaamheden tegen uurtarief uitvoeren zodat je zonder grote investering direct onze kennis beschikbaar hebt.
Zowel voor onze bestaande klanten als voor nieuwe klanten zijn wij inzetbaar voor vraagstukken op het gebied van GNU/Linux. Door onze jarenlange ervaring is er veel kennis aanwezig, zowel op het gebied van probleemoplossing als op het gebied van installatie en configuratie. Neem even contact met ons op voor meer informatie.