Hosting Op Maat

HOSTING OP MAAT

Hosting Op Maat, virtuele gastvrijheid op hoog niveau

In de meeste bedrijfssituaties waar websites en e-mailomgevingen gehost moeten worden, zijn onze producten Hosting en Virtuele Private Server  (VPS) toereikend. Maar soms is je website te groot, je shop te druk of je pagina te populair. Dat is natuurlijk in de meeste gevallen goed nieuws maar dat vraagt wel om een persoonlijke benadering. Een benadering die naadloos aansluit bij de wensen van je bedrijf. Of zoals wij deze specifieke hostingoplossingen noemen ‘hosting op maat’. In een persoonlijk gesprek halen we boven wat precies de behoefte is, waar de speciale wensen liggen en waar jouw project, product of situatie afwijkt van de standaard. Wat past het beste bij jouw hostingvraag?

Jouw wensen en eisen bepalen ons configuratievoorstel. Of het nu gaat over een hoge mate van beschikbaarheid (high-availability) of het gelijk verdelen van de werkdruk (loadbalancing) of een andere specifieke configuratie, wij geven je altijd een uitgebreid en eerlijk advies. Wij beschouwen onszelf een betrouwbare en vakkundige adviseur omdat wij de al jaren met dit bijltje hakken. Wij zijn hier thuis en daarom kun je ons ook inschakelen voor consultancy. Wij denken mee op uurtarief over projecten of vraagstukken op het gebied van GNU/Linux-hosting. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Loadbalancing

Indien je website of applicatie dermate veel bezoekers ontvangt dat deze niet door één server afgehandeld kunnen worden is het raadzaam om te kijken naar loadbalancing. Hierbij worden de bezoekers evenredig (of via een gewenste verdelingssleutel) verspreid over meerdere servers.
Op deze manier is het mogelijk om een grote hoeveelheid bezoekers te verwerken in een korte tijd. Ook is het eenvoudiger om capaciteit bij te plaatsen wanneer er meer bezoekers verwacht worden, bijvoorbeeld bij een marketingcampagne. Superior kan adviseren in het opzetten van een loadbalancingsetup en kan tevens de volledige uitvoering op zich nemen. Interesse? Neem even contact met ons op voor meer informatie.

High Availability

Sommige websites en applicaties kunnen geen downtime veroorloven. In dit geval wordt er gekeken naar een high availability-oplossing waarbij er geen sprake is van een ‘single point of failure’. Alle systemen zijn dubbel uitgevoerd en bij uitval van een enkel systeem heeft dit geen gevolgen voor de werking van de website of applicatie.
Op deze manier wordt een beschikbaarheid van 100% benaderd. Afhankelijk van de wensen en eisen kan intrige een setup samenstellen waarbij meerdere systemen op fysiek gescheiden locaties samen één setup vormen zodat de beschikbaarheid optimaal is. Interesse? Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Consultancy

intrige kan ook ingeschakeld worden als adviserende partij bij een project. Tevens kunnen wij kleine werkzaamheden tegen uurtarief uitvoeren zodat je zonder grote investering direct onze kennis beschikbaar hebt.
Zowel voor onze bestaande klanten als voor nieuwe klanten zijn wij inzetbaar voor vraagstukken op het gebied van GNU/Linux. Door onze jarenlange ervaring is er veel kennis aanwezig, zowel op het gebied van probleemoplossing als op het gebied van installatie en configuratie. Neem even contact met ons op voor meer informatie.