Domeinnaam

Een domeinnaam is de basis van jouw zakelijke website. Deze bepaalt veel: je uitstraling, vindbaarheid en uiteindelijk ook je e-mailadres. Bij intrige kun je snel en eenvoudig een domeinnaam registreren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele gratis opties die je bij een domeinregistratie krijgt, zoals het aanmaken van een minisite en het doorverwijzen naar een bestaande website. Uiteraard worden alle aangevraagde domeinnamen op jouw (bedrijfs)naam geregistreerd. Heb je al een domeinnaam? Dan kun je deze zonder problemen verhuizen naar intrige. De procedure van verhuizing is afhankelijk van de domeinextensie, maar in alle gevallen helpen we je graag met het verhuizen van je domein naar intrige.

Hosting

Betrouwbare hosting en persoonlijke service. Dat is wat we onze klanten bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Je data wordt veilig op twee fysiek gescheiden locaties opgeslagen. Via een cluster van servers heb je altijd de beschikking over je e-mail en is je website uitstekend en snel bereikbaar op ons SSD platform. En heb je vragen over je hosting pakket? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zorgen dat je direct geholpen wordt met je vraag zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze hosting pakketten worden aangeboden via ons Linux-cluster. Elk hosting pakket heeft de beschikking over PHP, MySQL, FTP, POP3/IMAP-accounts en natuurlijk onze uitgebreide snapshot-back-ups. Tevens houden we uitgebreide statistieken bij zodat je het aantal bezoekers van je website kunt bekijken. Ook houden we spam en virussen buiten de deur door gratis spam- en virusfiltering op je e-mailaccounts aan te bieden.

Mail pakket
– Incl. domeinnaam*
– 5 GB SSD-opslag
– 5 E-mailaccounts
– Spamfilter

Start hosting pakket
– Incl. domeinnaam*
– 10 GB SSD-opslag
– 10 E-mailaccounts
– 10 GB dataverkeer
– 10 databases
– PHP 7.1, 7.0 en 5.6
– Webstatistieken
– Snapshot-backups
– Spamfilter
– SSL-certificaat mogelijk

Uitgebreid hosting pakket
– Incl. domeinnaam*
– 50 GB SSD-opslag
– Onbeperkt e-mailaccounts
– 100 GB dataverkeer
– Onbeperkt databases
– PHP 7.1, 7.0 en 5.6
– Webstatistieken
– Snapshot-backups
– Spamfilter
– Snelle caching
– SSL-certificaat mogelijk

Super hosting pakket
– Incl. domeinnaam*
– 100 GB SSD-opslag
– Onbeperkt e-mailaccounts
– 1000 GB dataverkeer
– Onbeperkt databases
– PHP 7.1, 7.0 en 5.6
– Webstatistieken
– Snapshot-backups
– Spamfilter
– Supersnelle caching
– Eigen Virtual Private Server (VPS)
– SSL-certificaat mogelijk

Virtual Private Server (VPS)

Een populaire website, een webapplicatie of juist flexibiliteit: in elke situatie is een Virtual Private Server inzetbaar. Bij een Virtual Private Server kun je de configuratie en de beschikbare capaciteit perfect afstemmen op je wensen door gebruik te maken van virtuele technieken. Onze Virtual Private Server-oplossingen draaien op krachtige hardwarenodes waarbij we het afgenomen geheugen en processorkracht garanderen. Door de flexibiliteit kun je tevens de gewenste capaciteit schalen zodat je altijd voldoende beschikbaar hebt, in elke situatie. Je hebt de mogelijkheid om zelf de Virtual Private Server te configeren en beheren (unmanaged). Een andere optie is dat intrige het beheer van de Virtual Private Server voor je overneemt: wij verzorgen dan de configuratie van de gewenste software en zorgen dat de software up-to-date blijft. Voor zekerheid kies je dan tevens voor een Service Level Agreement (SLA) waarbij wij garanties geven op onze responstijd. We staan dan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Als basis hebben we 3 Virtual Private Server-pakketten beschikbaar. Deze zijn uiteraard uit te breiden en aan te passen zodat de VPS aansluit bij je wensen. Bekijk welke opties je erbij kunt nemen en stel zelf je Virtual Private Server samen.

Small VPS
– 1 GB geheugen
– 40 GB opslag
– 2 virtuele CPU-cores
– 500 GB dataverkeer
– Mandelijks contract
– 1 Snapshot backup
– 1 IP-adres
– Optioneel met DirectAdmin
– Optioneel met retentiebackup
– Optioneel volledig managed
– Optioneel met SLA

Medium VPS
– 2 GB geheugen
– 80 GB opslag
– 2 virtuele CPU-cores
– 1000 GB dataverkeer
– Mandelijks contract
– 1 snapshot backup
– 1 IP-adres
– Optioneel met DirectAdmin
– Optioneel met retentiebackup
– Optioneel volledig managed
– Optioneel met SLA

Large VPS
– 4 GB geheugen
– 160 GB opslag
– 4 virtuele CPU-cores
– 2000 GB dataverkeer
– Mandelijks contract
– 1 snapshot backup
– 1 IP-adres
– Optioneel met DirectAdmin
– Optioneel met retentiebackup
– Optioneel volledig managed
– Optioneel met SLA

Hosting Op Maat

In veel situaties zijn onze producten zoals hosting of een Virtual Private Server (VPS) toereikend. Maar wat als de applicatie of het project dermate groot en populair is dat dit een persoonlijkere benadering vergt? Daarvoor hebben wij onze hosting op maat. In deze gevallen bespreken we in een persoonlijk gesprek welke hostingoplossing het beste past bij het project. Op basis van de wensen en het eisenpakket stellen wij een configuratie voor die perfect aansluit bij deze situatie. Of het nu gaat om high-availability, loadbalancing of een andere specifieke configuratie, in alle gevallen kunnen wij een eerlijk en uitgebreid advies geven. Ook is intrige in te schakelen voor consultancy, waarbij we mee kunnen denken bij een bepaald project of vraagstuk op het gebied van GNU/Linux-hosting.

Loadbalancing
Indien je website of applicatie dermate veel bezoekers ontvangt dat deze niet door één server afgehandeld kunnen worden is het raadzaam om te kijken naar loadbalancing. Hierbij worden de bezoekers evenredig (of via een gewenste verdelingssleutel) verspreid over meerdere servers. Op deze manier is het mogelijk om een grote hoeveelheid bezoekers te verwerken in een korte tijd. Ook is het eenvoudiger om capaciteit bij te plaatsen wanneer er meer bezoekers verwacht worden, bijvoorbeeld bij een marketingcampagne. intrige kan adviseren in het opzetten van een loadbalancingsetup en kan tevens de volledige uitvoering op zich nemen.

High availability
Sommige websites en applicaties kunnen geen downtime veroorloven. In dit geval wordt er gekeken naar een high availability-oplossing waarbij er geen sprake is van een ‘single point of failure’. Alle systemen zijn dubbel uitgevoerd en bij uitval van een enkel systeem heeft dit geen gevolgen voor de werking van de website of applicatie. Op deze manier wordt een beschikbaarheid van 100% benaderd. Afhankelijk van de wensen en eisen kan intrige een set-up samenstellen waarbij meerdere systemen op fysiek gescheiden locaties samen één set-up vormen zodat de beschikbaarheid optimaal is.

Consultancy
intrige kan ook ingeschakeld worden als adviserende partij bij een project. Tevens kunnen wij kleine werkzaamheden uitvoeren zodat je zonder grote investering direct onze kennis beschikbaar hebt. Zowel voor onze bestaande klanten als voor nieuwe klanten zijn wij inzetbaar voor vraagstukken op het gebied van GNU/Linux. Door onze jarenlange ervaring is er veel kennis aanwezig, zowel op het gebied van probleemoplossing als op het gebied van installatie en configuratie. intrige heeft onder andere ervaring met Apache, MySQL, Postfix, Amavis, FCGI, suPHP, DirectAdmin, HAProxy, DRBD, NFS, Gluster, virtualisatie en IDS.

Colocatie

In onze datacentra bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een eigen 19″ rack. In een gecontroleerde, veilige omgeving heb je de beschikking tot een stabiele energievoorziening en een redundant uitgevoerd koelsysteem. Daarnaast koppel je direct aan ons glasvezelnetwerk dat via meerdere, fysiek gescheiden glasvezelverbindingen gekoppeld zit aan het internet. Je hebt de mogelijkheid om zelf het rack in te richten en eventueel dubbel te koppelen naar ons glasvezelnetwerk. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je eigen rack en kunt zo eenvoudig onderhoud uitvoeren aan de geplaatste servers. Tevens bieden wij bij afname van een volledig rack ook mogelijkheden van een anti-DDoS aan.

¼ rack (10U)
– 2.5 TB/maand dataverkeer
– 500 kWh/maand energieverbruik
– 1000 mbit/seconde aansluiting
– 2 Stroomaansluitingen
– 100 cm. diep

½ rack (20U)
– 5 TB/maand dataverkeer
– 500 kWh/maand energieverbruik
– 1000 mbit/seconde aansluiting
– 4 Stroomaansluitingen
– 100 cm. diep

1 rack (40U)
– 10 TB/maand dataverkeer
– 1000 kWh energieverbruik
– 1000 mbit/seconde aansluiting
– 8 Stroomaansluitingen
– 100 cm. diep