HOSTING

Betrouwbare Hosting en persoonlijke service. Dat is wat we onze klanten bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Je data wordt veilig op twee fysiek gescheiden locaties opgeslagen. Via een cluster van servers heb je altijd de beschikking over je e-mail en is je website uitstekend en snel bereikbaar op ons SSD platform. En heb je vragen over je Webhostingspakket? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zorgen dat je direct geholpen wordt met je vraag zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze Hostingpakketten worden aangeboden via ons Linux-cluster. Elk hostingpakket heeft de beschikking over PHP, MySQL, FTP, POP3/IMAP-accounts en natuurlijk onze uitgebreide snapshot-back-ups. Tevens houden we uitgebreide statistieken bij zodat je het aantal bezoekers van je website kunt bekijken. Ook houden we spam en virussen buiten de deur door gratis spam- en virusfiltering op je e-mailaccounts aan te bieden.

Mail pakket
– Incl. domeinnaam*
– 5 GB SSD-opslag
– 5 E-mailaccounts
– Spamfilter

* Inclusief een .nl, .com, .eu, .be, .de .co.uk of .net domeinnaam.

Start Hosting pakket
– Incl. domeinnaam*
– 10 GB SSD-opslag
– 10 E-mailaccounts
– 10 GB dataverkeer
– 10 databases
– PHP 7.2 – 7.1 – 7.0 en 5.6
– Snapshot-backups
– Spamfilter
– SSL-Certificaat mogelijk

* Inclusief een .nl, .com, .eu, .be, .de .co.uk of .net domeinnaam.

Uitgebreid Hosting pakket
– Incl. domeinnaam*
– 50 GB SSD-opslag
– Onbeperkt E-mailaccounts
– 100 GB dataverkeer
– Onbeperkt databases
– PHP 7.2 – 7.1 – 7.0 en 5.6
– Snapshot-backups
– Spamfilter
– SSL-Certificaat inclusief

* Inclusief een .nl, .com, .eu, .be, .de .co.uk of .net domeinnaam.

Super Hosting pakket
– Incl. domeinnaam*
– 100 GB SSD-opslag
– Onbeperkt E-mailaccounts
– 1000 GB dataverkeer
– Onbeperkt databases
– PHP 7.2 – 7.1 – 7.0 en 5.6
– Snapshot-backups
– Spamfilter
– Supersnelle caching
– Eigen Virtual Private Server (VPS)
– SSL-Certificaat inclusief

* Inclusief een .nl, .com, .eu, .be, .de .co.uk of .net domeinnaam.

Colocatie Hosting

In onze datacentra bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een eigen 19″ rack (Colocatie Hosting) . In een gecontroleerde, veilige omgeving heb je de beschikking tot een stabiele energievoorziening en een redundant uitgevoerd koelsysteem. Daarnaast koppel je direct aan ons glasvezelnetwerk dat via meerdere, fysiek gescheiden glasvezelverbindingen gekoppeld zit aan het internet. Je hebt de mogelijkheid om zelf het rack in te richten en eventueel dubbel te koppelen naar ons glasvezelnetwerk. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je eigen rack en kunt zo eenvoudig onderhoud uitvoeren aan de geplaatste servers. Tevens bieden wij bij afname van een volledig rack ook mogelijkheden van een anti-DDoS aan.

¼ rack (10U)
– 2.5 TB/maand dataverkeer
– 500 kWh/maand energieverbruik
– 1000 mbit/seconde aansluiting
– 2 Stroomaansluitingen
– 100 cm. diep

½ rack (20U)
– 5 TB/maand dataverkeer
– 500 kWh/maand energieverbruik
– 1000 mbit/seconde aansluiting
– 4 Stroomaansluitingen
– 100 cm. diep

1 rack (40U)
– 10 TB/maand dataverkeer
– 1000 kWh energieverbruik
– 1000 mbit/seconde aansluiting
– 8 Stroomaansluitingen
– 100 cm. diep

Hosting Op Maat

In veel situaties zijn onze producten zoals Hosting of een Virtual Private Server (VPS) toereikend. Maar wat als de applicatie of het project dermate groot en populair is dat dit een persoonlijkere benadering vergt? Daarvoor hebben wij onze Hosting Op Maat. In deze gevallen bespreken we in een persoonlijk gesprek welke hostingoplossing het beste past bij het project. Op basis van de wensen en het eisenpakket stellen wij een configuratie voor die perfect aansluit bij deze situatie. Of het nu gaat om high-availability, loadbalancing of een andere specifieke configuratie, in alle gevallen kunnen wij een eerlijk en uitgebreid advies geven. Ook is intrige in te schakelen voor consultancy, waarbij we mee kunnen denken bij een bepaald project of vraagstuk op het gebied van GNU/Linux-hosting.

Hosting op Maat – Loadbalancing
Indien je website of applicatie dermate veel bezoekers ontvangt dat deze niet door één server afgehandeld kunnen worden is het raadzaam om te kijken naar loadbalancing. Hierbij worden de bezoekers evenredig (of via een gewenste verdelingssleutel) verspreid over meerdere servers. Op deze manier is het mogelijk om een grote hoeveelheid bezoekers te verwerken in een korte tijd. Ook is het eenvoudiger om capaciteit bij te plaatsen wanneer er meer bezoekers verwacht worden, bijvoorbeeld bij een marketingcampagne. intrige kan adviseren in het opzetten van een loadbalancingsetup en kan tevens de volledige uitvoering op zich nemen.

Hosting op Maat – High availability
Sommige websites en applicaties kunnen geen downtime veroorloven. In dit geval wordt er gekeken naar een high availability-oplossing waarbij er geen sprake is van een ‘single point of failure’. Alle systemen zijn dubbel uitgevoerd en bij uitval van een enkel systeem heeft dit geen gevolgen voor de werking van de website of applicatie. Op deze manier wordt een beschikbaarheid van 100% benaderd. Afhankelijk van de wensen en eisen kan intrige een set-up samenstellen waarbij meerdere systemen op fysiek gescheiden locaties samen één set-up vormen zodat de beschikbaarheid optimaal is.

Hosting op Maat – Consultancy
intrige kan ook ingeschakeld worden als adviserende partij bij een project. Tevens kunnen wij kleine werkzaamheden uitvoeren zodat je zonder grote investering direct onze kennis beschikbaar hebt. Zowel voor onze bestaande klanten als voor nieuwe klanten zijn wij inzetbaar voor vraagstukken op het gebied van GNU/Linux. Door onze jarenlange ervaring is er veel kennis aanwezig, zowel op het gebied van probleemoplossing als op het gebied van installatie en configuratie. intrige heeft onder andere ervaring met Apache, MySQL, Postfix, Amavis, FCGI, suPHP, DirectAdmin, HAProxy, DRBD, NFS, Gluster, virtualisatie en IDS.