• SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) VOOR HET ONDERHOUD VAN JE WEBSITE

    Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA)

Het is van wezenlijk belang dat uw website bereikbaar is en correct blijft functioneren. Dit geldt zowel voor het zichtbare deel (frontend) en de ondersteunende software die op de achtergrond draait (backend). Met het afsluiten van een Service Level Agreement (SLA) bij intrige dragen wij zorg dat alle genoemde site onderdelen naar behoren functioneren. We leggen afspraken tussen opdrachtgevers en intrige vast in een zogenaamd Service Level Agreement (SLA) dat bij jouw dienst hoort. Bijvoorbeeld over periodieke updates (geen upgrades), bugfixes, security-issues en telefonische ondersteuning.

Regulier onderhoud

De software en plug-ins op de webserver zal geüpdatet worden naar ons beste inzicht. Dit houdt in dat kritische updates, dus updates die bugs of veiligheidsissues verhelpen, of door u of ons geconstateerde fouten geïnstalleerd zullen worden. Dit gebeurt proactief met een minimale frequentie van eens per maand. Andere updates worden geïnstalleerd naar eigen inzicht. Dit betreft overigens uitsluitend updates, geen upgrades. Uw website draait op WordPress versie 5.4.1. Dus de software wordt bijvoorbeeld wel bijgewerkt van versie 5.4.1 naar 5.4.2 en hoger, maar zal binnen het contract geen upgrade krijgen van versie 6.0 of hoger. Indien een upgrade noodzakelijk is om de goede werking te blijven garanderen, zal hier melding van gemaakt worden.

Verhelpen storingen

Indien u storingen ondervindt in het gebruik van uw website, dan worden deze kosteloos verholpen, indien deze binnen onze macht liggen. (bijvoorbeeld een haperende internetverbinding of niet correct geïnstalleerde computer beide bij u op locatie vallen hier niet onder).

Support responstijd

Wij garanderen dat fout- en probleemmeldingen binnen 1 werkdag behandeld worden. De doorlooptijd van constatering tot mogelijke oplossing is echter afhankelijk van de aard van het probleem. Eenvoudige storingen zullen binnen 1 werkdag opgelost worden. Complexe zaken binnen 5 werkdagen. Het is echter nooit uitgesloten dat er problemen ontstaan die buiten onze macht liggen. In dat geval kunnen wij een alternatief bieden die binnen 5 werkdagen geïmplementeerd is. Het oplossen van de problemen zal met de hoogste prioriteit opgepakt worden. De support verrichten wij voor een centraal aanspreekpunt bij u in de organisatie, niet voor alle afzonderlijke medewerkers.

Bereikbaarheid

U kunt met uw technische en gebruikersvragen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bij ons melden per e-mail of telefonisch.