Service Level Agreement (SLA)

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA)

Service Level Agreement (SLA), afspraak is afspraak

Je website wordt een steeds belangrijker instrument om zaken mee te doen. Met een gedegen Service Level Agreement (SLA) is die kwaliteit en dat permanente presteren gewaarborgd. Je website moet simpelweg bereikbaar zijn en correct functioneren. Dit geldt zowel voor het zichtbare deel (frontend) als voor de ondersteunende software die op de achtergrond draait (backend). Responsive Webdesign Bureau intrige sluit heldere Service Level Agreements (SLA’s) af die passen en aansluiten bij de desbetreffende dienst. Wij leggen de afspraken tussen opdrachtgever en intrige vast. Denk aan periodieke updates (geen upgrades), bugfixes, security-issues en telefonische ondersteuning. Een prettige garantie en een bindende afspraak.

Regulier onderhoud

Wij updaten de software en plug-ins op de webserver naar ons beste inzicht. We installeren kritische updates, die bugs, veiligheidsissues of geconstateerde fouten verhelpen. Wij doen dit minstens een keer per maand en wel proactief. Andere updates installeren we naar eigen inzicht. Wel uitsluitend updates, geen upgrades. De website draait op WordPress versie 5.4.1. en wij werken bij tot versie 5.4.1, 5.4.2 en hoger. Het contract loopt echter niet door naar 6.0 of hoger. Een noodzakelijke upgrade melden wij altijd.

Verhelpen storingen

Heb je storingen bij het gebruik van je website, verhelpen wij die kosteloos. Het moet wel binnen onze macht liggen uiteraard. Een haperende internetverbinding of een niet correct geïnstalleerde computer – beide bij u op locatie – vallen hier niet onder.

Support responstijd

Wij garanderen dat fout- en probleemmeldingen binnen 1 werkdag behandeld worden. De doorlooptijd van constatering tot mogelijke oplossing is echter afhankelijk van de aard van het probleem. Eenvoudige storingen lossen we binnen 1 werkdag op. Complexe zaken binnen 5 werkdagen. Soms liggen problemen echter buiten onze macht. In dat geval bieden wij een alternatief dat we binnen 5 werkdagen implementeren. Wij pakken problemen met de hoogste prioriteit aan. Support verrichten wij voor een centraal aanspreekpunt in jullie organisatie, niet voor alle afzonderlijke medewerkers.

Bereikbaarheid

Meld je technische en gebruikersvragen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bij ons per e-mail of telefonisch.