SSL-Certificaat

SSL-CERTIFICAAT

Een SSL-Certificaat voor veilig dataverkeer met je klanten

Dataveiligheid is een hot item. Je wilt je klanten niet in verlegenheid brengen en 100% betrouwbaar omgaan met hun gegevens. Dat specifieke dataverkeer tussen je website en je bezoekers beveilig je gemakkelijk via een Secure Socket Layer Certificaat (SSL-Certificaat). Responsive Webdesign Bureau intrige helpt je daar graag bij. Als je persoonlijke en gevoelige informatie verwerkt – bijvoorbeeld adresgegevens van klanten bij een webshop of als je gebruik maakt van een shared-hosting pakket – is dit een aanrader. Kies ervoor deze data via een veilige verbinding te verzenden. Is zo’n beveiligingscertificaat nodig? Absoluut. Zeker als je een website hebt of als je de bezoeker een formulier of e-mailadres laat invullen. En in de nabije toekomst zal een professioneel beveiligingscertificaat je bedrijf ook helpen bij de vindbaarheid. Uiteindelijk zullen immers alle http-pagina’s overgaan naar https-pagina’s. Anders krijgen ze het label onveilig in de adresbalk van de browser. Dus je helpt je klant en je bedrijf met een Secure Socket Layer Certificaat.

Rapid SSL-Certificaat

Je krijgt een SSL-certificaat dat geactiveerd kan worden op je huidige hostingpakket of op een externe domeinnaam. Door middel van dit certificaat kun je via een 128/256-bits versleuteling je hostingpakket beveiligen zodat alle gegevens versleuteld verzonden worden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Let’s Encrypt SSL-Certificaat

Je kan op je hostingpakket een Let’s Encrypt SSL-certificaat laten activeren. Een Let’s Encrypt certificaat is alleen aan te vragen voor actieve shared hostingpakketten.

Geotrust Quick SSL-Certficaat

Een robuust certificaat dat je website beveiligd met een 128/256-bits versleuteling. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Geotrust EV-Certificaat

Met een EV-certificaat wordt naast de versleuteling ook een groene balk getoond met bedrijfsnaam getoond in de browser. Dit geeft de bezoeker nog meer vertrouwen in je website. Ideaal voor webshops en andere websites die vertrouwelijke informatie verwerken. Het aanvraagproces bestaat uit het aanleveren van bedrijfsgegevens en een telefonische verificatie vanuit Geotrust. De levertijd bedraagt dan ook meerdere werkdagen.

Wildcard Geotruts Quick SSL-Certificaat

Met een wildcard-certificaat (*.domein.nl) heb je de mogelijkheid om alle sub domeinen van een domeinnaam versleuteld aan te bieden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.