• BEVEILIG JE WEBSITE MET EEN SSL-CERTIFICAAT

    SSL-Certificaat

SSL-Certificaat

Data tussen je website en je bezoekers kun je beveiligen via een Secure Socket Layer Certificaat (SSL-Certificaat). Als je persoonlijke en gevoelige informatie verwerkt – bijvoorbeeld adresgegevens van klanten bij een webshop of als je gebruik maakt van een shared-hosting pakket – is dit een aanrader. In dat geval kun je ervoor kiezen om deze data via een veilige verbinding te verzenden. Is een beveiligingscertificaat nodig? Jazeker als je een website hebt of als je de bezoeker een formulier of e-mailadres laat invullen. Daarnaast helpt een beveiligingscertificaat met de zoekresultaten en uiteindelijk moeten alle reguliere http-pagina’s overgaan op https. Pagina’s die niet zijn voorzien van de https-verbinding zullen gelabeld worden als onveilig in de adresbalk van de browser.

Rapid SSL-Certificaat

Je krijgt een SSL-certificaat dat geactiveerd kan worden op je huidige hostingpakket of op een externe domeinnaam. Door middel van dit certificaat kun je via een 128/256-bits versleuteling je hostingpakket beveiligen zodat alle gegevens versleuteld verzonden worden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Let’s Encrypt SSL-Certificaat

Je kan op je hostingpakket een Let’s Encrypt SSL-certificaat laten activeren. Een Let’s Encrypt certificaat is alleen aan te vragen voor actieve shared hostingpakketten.

Geotrust Quick SSL-Certficaat

Een robuust certificaat dat je website beveiligd met een 128/256-bits versleuteling. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Geotrust EV-Certificaat

Met een EV-certificaat wordt naast de versleuteling ook een groene balk getoond met bedrijfsnaam getoond in de browser. Dit geeft de bezoeker nog meer vertrouwen in je website. Ideaal voor webshops en andere websites die vertrouwelijke informatie verwerken. Het aanvraagproces bestaat uit het aanleveren van bedrijfsgegevens en een telefonische verificatie vanuit Geotrust. De levertijd bedraagt dan ook meerdere werkdagen.

Wildcard Geotruts Quick SSL-certificaat

Met een wildcard-certificaat (*.domein.nl) heb je de mogelijkheid om alle sub domeinen van een domeinnaam versleuteld aan te bieden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.