SSL-Certificaat

Data tussen je website en je bezoekers kun je beveiligen via een Secure Socket Layer Certificaat (SSL-Certificaat). Als je persoonlijke en gevoelige informatie verwerkt – bijvoorbeeld adresgegevens van klanten bij een webshop of als je gebruik maakt van een shared-hosting pakket – is dit een aanrader. In dat geval kun je ervoor kiezen om deze data via een veilige verbinding te verzenden. Is een beveiligingscertificaat nodig? Jazeker als je een website hebt of als je de bezoeker een formulier of e-mailadres laat invullen. Daarnaast helpt een beveiligingscertificaat met de zoekresultaten en uiteindelijk moeten alle reguliere http-pagina’s overgaan op https. Pagina’s die niet zijn voorzien van de https-verbinding zullen gelabeld worden als onveilig in de adresbalk van de browser.

Rapid ssl-Certificaat
Dit is de meest voordelige optie. Je krijgt een SSL-certificaat dat geactiveerd kan worden op je huidige hostingpakket of op een externe domeinnaam. Door middel van dit certificaat kun je via een 128/256-bits versleuteling je hostingpakket beveiligen zodat alle gegevens versleuteld verzonden worden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden. Let op: dit certificaat werkt niet op Windows XP!

Geotrust Quick ssl-Certificaat
Een robuust certificaat dat je website beveiligd met een 128/256-bits versleuteling. Tevens krijg je een uniek IP-adres op je hostingpakket als je dit certificaat combineerd met een hostingpakket. Dit certificaat werkt ook op oudere systemen zoals Windows XP. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Wildcard Geotruts Quicks ssl-Certificaat
Met een wildcard-certificaat (*.domein.nl) heb je de mogelijkheid om alle subdomeinen van een domeinnaam versleuteld aan te bieden. Tevens krijg je een uniek IP-adres op je hostingpakket als je dit certificaat combineert met een hostingpakket. Dit certificaat werkt ook op oudere systemen zoals Windows XP. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Geotrust EV-Certificaat
Met een EV-certificaat wordt naast de versleuteling ook een groene balk getoond met bedrijfsnaam getoond in de browser. Dit geeft de bezoeker nog meer vertrouwen in je website. Ideaal voor webshops en andere websites die vertrouwelijke informatie verwerken. Dit certificaat werkt op alle webbrowsers. Het aanvraagproces bestaat uit het aanleveren van bedrijfsgegevens en een telefonische verificatie vanuit Geotrust. De levertijd bedraagt dan ook meerdere werkdagen.